Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Eigenhuis Schilderplan: zekerheid voor de lange termijn

Eigenhuis Schilderplan: zekerheid

Een van de kernwoorden van Eigenhuis Schilderplan is zekerheid. Wij bieden dit op verschillende punten. Zo bent u zeker van de kosten door het vaste maandbedrag, zeker van een goed werkplan door de jaarplanning en zeker van de kwaliteit door onafhankelijke controle. Onze manier van werken biedt ook nog andere zekerheid: die van de lange termijn.

Schilderplan voor een langere periode

U hebt een abonnement bij Eigenhuis Schilderplan voor een langere periode. Daardoor staat een schilderbeurt niet op zichzelf maar in een geheel van onderhoud. De schilder die uw huis komt onderhouden denkt daarom op de lange termijn. Hierdoor werkt hij grondig en goed. Wanneer hij bijvoorbeeld houtrot ontdekt, schildert hij hier niet overheen om ervan af te zijn. Hij brengt u hiervan op de hoogte zodat hier wat aan gedaan kan worden. Daarna is pas het schilderwerk aan de beurt.

Uw abonnement is voor een langere periode dus de schilder wil ook dat u aan het eind van die periode nog steeds tevreden bent. Zo draagt hij zorg voor maximale kwaliteit en onderhoud en behoudt uw huis zijn waarde.

Meer informatie over onze jaarplanning of werkwijze? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

 

Bron Eigenhuis Schilderplan