Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Schilderen zonder gedoe als eigenhuis schilder

  • Wil jij net als ons kwaliteit leveren?
  • Wil jij niet elke keer offertes maken voor niks?
  • Is klanten werven niet zo jouw ding?
  • Ben jij die betalingsachterstanden van klanten ook zo zat?
  • Wil jij gewoon goed schilderwerk afleveren, zonder alle rompslomp daaromheen?

Begin dan nu als Eigenhuis Schilder. Wij zoeken en vinden voor eigenhuis bezitters de beste vakschilders uit de regio voor het onderhoud van hun schilderwerk, voor de komende 10 jaar. Daardoor weet je zeker dat je ook voor de komende jaren jouw schilderwerken op orde hebt. Voer je een maand geen schilderwerk voor ons uit? Geen probleem, je krijgt alle schilderwerken namelijk kosteloos aangeboden!

Ontstaan eigenhuis schilder

Wij zijn ontstaan uit ons eeuwenoude familiebedrijf De Nooy Schilders, opgericht in 1754. Met 9 generaties en meer dan 265 jaar ervaring behoren wij tot de oudste familiebedrijven van Nederland. Daardoor hebben wij op de veluwe een goede naam opgebouwd waarbij wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en goede comunicatie. Sinds het jaar 2000 bieden wij ons onderhoudsplan aan aan de eigenhuis bezitters. In al die jaren hebben wij nu een landelijke dekking waardoor wij in hele Nederland opzoek zijn naar de juiste vakschilders.

Vragen?

Wij houden van persoonlijke en directe communicatie. Heb je een vraag? Neem contact op met Koen via 06-82674829, of stel je vraag hieronder.

Ons team

Maak kennis met jouw contactpersonen.

KOEN
SALES & BEGELEIDING PROJECTEN

Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

JEROEN
SALES & BEGELEIDING PROJECTEN

Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten. Begonnen als meesterschilder werk ik al meer dan 20 jaar in het schildersvak.

CATHOLINA
SALES & ADMINISTRATIE

Met veel ervaring in een mannenwereld ben ik uiteindelijk in de schildersbranche terecht gekomen. Samen met mijn collega’s sta ik met veel plezier de particuliere klanten te woord. In mijn administratieve functie spreek ik natuurlijk ook veel schilders, wat het werk erg afwisselend maakt.