Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Hoe plan ik mijn schilderwerk?

Hoe plan ik mijn schilderwerk?

Hoe plan ik mijn schilderwerk?

Hoe plan ik mijn schilderwerk in? Misschien vraagt u uzelf dit momenteel af. U bent wellicht gewoon aan het werk of net van vakantie terug en merkt dat uw woning wel een kleurtje kan gebruiken. Wat nu? Het beste wat u kunt doen, is een schildersbedrijf inschakelen. Maar hoe kiest u het juiste schildersbedrijf uit? Dat vertellen wij u in dit artikel.

Kies voor een gecertificeerd schildersbedrijf

Het beste wat u kunt doen, is kiezen voor een gecertificeerd schildersbedrijf. Bedrijven die aan de eisen van de Stichting AF-Erkenningsregeling voldoen, beschikken over het officiele AF-keurmerk van deze stichting. Hiermee laat het schildersbedrijf zien dat ze volgens de laatst geldende kwaliteitsnormen binnen de schildersbranche werken. Het keurmerk waarborgt vakkundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Bekijk dan ook altijd of een schildersbedrijf dit keurmerk heeft of vraag ernaar.

Kies voor een schildersbedrijf met een centrale planning

Maak de keuze voor een schildersbedrijf dat zijn planning centraal in beheer heeft. Soms kan het zijn dat het schildersbedrijf het schilderwerk aan zelfstandige schilders uitbesteedt die de planning zelf beheren. In dat geval is de uitvoerende vaak schilder lastiger te bereiken. Dit kan resulteren in afspraken die keer op keer verzet worden of andere planningsproblemen. Met een schildersbedrijf met een centrale planning voorkom je problemen in de planning.

Vraag vooraf wanneer het schilderwerk wordt uitgevoerd

Er is niets vervelender dan er na een opdracht achter komen dat het schilderwerk niet meer hetzelfde jaar kan worden uitgevoerd vanwege een volle agenda van het schildersbedrijf. Daarom is het aan te raden vooraf te vragen of het mogelijk is voor de winter nog het schilderwerk uit te voeren. Zo voorkom je teleurstellingen.

Ga voor een betrouwbaar schildersbedrijf

Zorg er altijd voor dat u kiest voor een betrouwbaar schildersbedrijf. Dat is het meest belangrijk. Vraag niet alleen om een AF-keurmerk, maar ga ook een persoonlijk gesprek met de schilder aan. Je merkt zo of de schilder correct en vriendelijk je vragen beantwoord en te vertrouwen is.

Zet een schilder van Eigenhuis Schilderplan in!

Wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare schilder in zee gaat? Maak dan de keuze voor een schilder van Eigenhuis Schilderplan. Wij werken enkel samen met betrouwbare en erkende schilders en kunnen tevens de gewenste kwaliteit waarborgen. Wil je weten wat wij voor jouw schilderwerk kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 0342 – 444 110 of stuur een mail naar [email protected]

Bron Eigenhuis Schilderplan

Opzoek naar een:
schilder onderhoudscontract