Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Hulp nodig? Wij maken een plan voor u!

Cintaaaa hierrrrrr…….!!! Daar komt ze aanhuppelen hoor, onze blije blonde labrador pup van 8 maanden. Af en toe even bananen in haar oren  maar dat schijnt bij de leeftijd te horen. Maar als er hulp nodig is staat ze vooraan.

Ons Cinta’tje is hulphond in spé. Ze mag een jaartje bij ons zijn om zo klaargestoomd te worden om daadwerkelijk als hulphond bij een cliënt geplaatst te worden.Wat een dankbare taak, het is zo’n schatje. Afscheid nemen zal zo meteen heel lastig zijn, dat weet ik nu al. Maar wat een feest moet het zijn voor een cliënt om zo met haar hun leven weer een beetje terug te krijgen.

Hoe fijn is het dat je niet meer aan iedereen hulp hoeft te vragen of het alleen uit moet zoeken, maar dat de hulphond het verlengstuk wordt van jouw lichaam! Als je ziet wat dat met mensen doet die hulp nodig hebben. Echt zo mooi! Ze krijgen gewoon hun leven weer terug. Niet alleen door de praktische hulp, maar zeker ook door meer zelfverzekerdheid.

Als je in een winkel komt met een rolstoel wordt er altijd een beetje neerbuigend naar je gekeken. Je zit altijd onder het oogniveau van de andere persoon.Wanneer je met een hulphond mensen tegenkomt, wordt er al direct anders gekeken. Mensen zien de mooie dingen die de hond kan en vinden dat ook heel erg knap.Er wordt bij de cliënten gevraagd naar de hond en hoe hij of zij dingen doet. Het gesprek is meteen een stuk volwaardiger.

Minder zorgen

Helpen en klaarstaan op elk moment, daar is Cinta nu al goed in. Ik hoef maar van m’n stoel op te staan en ze staat naast me. Ook al ligt ze te slapen, ze is altijd in hoge staat van alertheid.  En een nieuw commando leren is een groot feest en begrijpt ze meteen. Als er hulp nodig is staat Cintje met haar neusje vooraan.

Cinta loopt iedere dag bij ons op kantoor waar ze met haar blije verschijning ook haar steentje bijdraagt.Helpen, mensen helpen, ontzorgen, dat wat een hulphond doet. Samen een team vormen. Er samen voor gaan.

We willen graag mensen helpen

Dat is ook het grote motto van ons bedrijf: Eigenhuis Schilderplan. Wij willen graag mensen helpen. Helpen in een proces om hun eigen huis in zeer goede staat te houden, zonder dat dat voor de eigenaar van het huis veel tijd en energie kost.

Samen werken en de komende tien jaar geen onderhoudszorgen meer hebben, omdat we het gewoon allemaal netjes regelen. Zoals een hulphond haar client ontzorgt, zo doet Eigenhuisschilderplan dat eigenlijk ook bij haar klanten. Bovendien geeft Eigenhuis Schilderplan tien jaar garantie. Wel zo’n veilig idee.

Het grote verschil met een eenmalige schilderbeurt is dat je voor de komende 10 jaar zelf niet maar na hoeft te denken over het schilderwerk aan je huis. Geen gekke onverwachte kosten. Daar zorgen wij voor. We vormen samen een team, om er voor te zorgen dat uw huis in opperste staat verkeerd. En heeft u hulp nodig het team van EHSP staat altijd voor u klaar.

Spreek dit verhaal u aan en heeft u ook zin om mee te doen? Doe dan de postcodecheck op onze website. Wij staan voor u klaar om u een mooie gratis offerte aan te bieden. Twijfel niet en ga voor de lange termijn zekerheid. Wij verheugen ons op de samenwerking met u! Heeft u hulp nodig dan kunt u ook bellen naar 0342-444110

Bron Eigenhuis Schilderplan