Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Leeftijd maar een getal!?

Leeftijd maar een getal!?

Mam, hoe oud word ik? Mijn zoontje van bijna 4 jaar vraagt dit bijna dagelijks. 4 jaar is een hele mijlpaal, dan ga je naar de GROTE basisschool en hoor je niet meer bij de kleintjes. Leeftijd wat zegt dit? Voor kinderen is dit heel belangrijk je gaat echt mee tellen. Ook voor volwassenen is leeftijd toch wel een ding. Naar mensen die ouder zijn daar kijk je vaak tegen op en zie je als een voorbeeld. 

Ook maakt het je bewust dat de jaren voorbij vliegen. Dat geldt ook voor het schilderwerk aan uw woning, voordat je het weet is je woning weer aan een schilderbeurt toe!

 

Hiervoor hebben wij de oplossing! Met een vast maandbedrag spaart u de 3 schilderbeurten voor de toekomst bij elkaar. Deze beurten zijn in het 3e, 6e en 9e na de zogeheten nulbeurt. Wij nemen vervolgens contact met u op wanneer uw woning weer aan de beurt is en stemmen de planning met u af. U heeft hier dus geen omkijken meer naar wel zo fijn wanneer de tijd voorbij vliegt. 

 

Dus leeftijd maar een getal? Dat vinden wij zeker niet!

Dit geldt ook voor een bedrijf. Een bedrijf wat al heel wat jaren meedoet die zijn betrouwbaar en kunnen tegen een stootje. Ons moederbedrijf De Nooy Meesterschilders bestaat al sinds 1754 en dat is niet voor niets. Wij staan voor kwaliteit en klanttevredenheid. Zo ook binnen Eigenhuis Schilderplan. Eigenhuis Schilderplan heeft een groot vangnet en werkt al jaren samen met dezelfde betrouwbare schilders. Dit schept een band en ook binnen dit team is vertrouwen en klanttevredenheid erg belangrijk. 

 

Dus wilt u ook een betrouwbare schilder met veel schilder ervaring en de zekerheid dat uw woning er weer jaren tegenaan kan! Doe dan snel de postcode check en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Betrouwbaarheid is wel zo belangrijk in deze onzekere tijden.

 

https://www.eigenhuisschilderplan.nl/blog/blog-zoekt-u-een-vakschilder/

 

Bron Eigenhuis Schilderplan

Opzoek naar een:
schilder onderhoudscontract