Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Mag ik ook mee verven?

U schilderwerk dit jaar nog uit laten voeren? Dat kan als u snel de postcodecheck doet!

‘Mam, ik mag niet meedoen!’ Boos en stampvoetend hoor ik een meisje op het schoolplein bij haar moeder komen. ‘Ik vind het niet eerlijk, ik heb het gewoon heel netjes gevraagd’. Ik zie het gezicht van de moeder vertrekken en hoor haar zoeken naar woorden om dit op te kunnen lossen. ‘Ik loop wel even met je mee, samen spelen is toch veel fijner!’

Er bij willen horen, willen we dat niet allemaal? Bijna niemand wil die uitzondering zijn die hele goede cijfers haalt of juist slechte of die heel anders gekleed is, de meeste mensen willen de mode volgen. Het woord ‘SAMEN’ hoort echt wel bij ons mensen.Samen verven schilderen

Samen sparen!

‘SAMEN’ sparen om zo het schilderwerk netjes op orde te houden hoort bij Eigenhuis Schilderplan. Een beetje dat idee van dat grote roze varken wat vroeger op je bureau stond. Waar wel geld in kon, maar waar je niet zomaar geld uit kon halen om aan snoepjes of speelgoed uit te geven. Je kon echt voor iets groots kon sparen. Waar je echt iets aan had. Of voor mensen die net zo oud zijn als ik, kon je vroeger één keer in het jaar je spaarpot naar de bank brengen en mocht je een cadeautje uitzoeken. Of word ik dan heel oud…….;)

Geld uitgeven

Dat leer ik mijn kinderen nog steeds. Je kunt het niet uitgeven als je het niet hebt. Je zult eerst ergens voor moeten sparen. Maar hoe makkelijk geef je je geld nu uit aan een vakantie en kom je thuis en denk je: ‘oh ja, het schilderwerk moet ook nog uitgevoerd worden’.

Het Eigenhuis Schilderplan biedt voor de komende 10 jaar garantie op goed schilderwerk. U spaart elke maand zodat er geen grote uitgaven zijn. Wie wil dat nu niet! Zorgeloos verzekerd van jarenlang schilderwerk.

SAMEN staan we sterk en kunnen we er allemaal bij horen.

Doe nu de POSTCODECHECK en laat dit jaar nog uw schilderwerk uitvoeren!

Bron Eigenhuis Schilderplan