Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Nicotine verwijderen plafond? Wij hebben de oplossing!

Hoe verwijder ik nicotinevlekken op mijn wand of plafond?

Bent u wel eens in een woning geweest waar veel wordt gerookt? Of rookt u zelf binnen en zijn uw wanden en plafonds inmiddels vergeeld door de nicotine? Of wellicht heeft u net een nieuwe woning gekocht waar is gerookt en de wanden toe zijn aan een frisse kleur? Er is niets fijner dan weer in een woonkamer te leven zonder nicotinevlekken op wanden of plafonds. In deze blog leest u de gouden tip voor een frisse, schone en nicotinevlekken vrije wanden en plafonds!

De oorzaak van nicotinevlekken

Waarschijnlijk niet anders dan verwacht worden nicotinevlekken veroorzaakt door sigarettenrook van de sigaret. De rookaanslag vestigt zich in de wanden en plafonds wat zich uit in gele en bruine vlekken. Om de nicotinevlekken in de toekomst niet meer terug te laten keren is er maar één oplossing: stoppen met roken. Maar dat is voor de meeste mensen makkelijker gezegd dan gedaan. U vindt hieronder dan ook de oplossing voor het verwijderen van de nicotinevlekken.

Nicotine verwijderen plafond: de oplossing

Het verwijderen van nicotinevlekken in huis is een lastige klus, maar het eindresultaat mag er zijn. Hieronder vindt u het stappenplan om de nicotinevlekken van uw wand of plafond te verhelpen.

Meer lezen? Verwijder nicotine