Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Op de ladder met: Esmee van Straalen

Eigenhuis Schilderplan De Nooy Esmee op de ladder met

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van wie komt er bij u schilderen, deze keer onze stagiair van NIMETO Utrecht, Esmee van Straalen.

Stel je eens voor, wie is Esmee en wat doet ze zoal?
Een vrouw van 17, die leergierig is en een kijkje in de keuken neemt bij Eigenhuis Schilderplan. Ik ben niet te beroerd om ´s morgens vroeg uit de veren te gaan of om vieze handen te krijgen.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor een opleiding in het schildersvak?
Omdat ik graag met m´n handen werk, en creatief bezig ben, sluit deze opleiding van het NIMETO daar goed bij aan. Met deze stage bij Eigenhuis Schilderplan kan ik de basis van het schilderen leren kennen. Uiteindelijk wil ik meer richting de decoratie kant van het schilderen, maar dit is een mooi startpunt. Zonder basis kom je nergens!

Hoe reageren onze abonnees als je met je collega´s bij ze bent om een onderhoudsbeurt uit te voeren?
Vaak zijn abonnees heel verrast als ik bij ze aan de slag ga! Ze zien weinig vrouwen op de ladder, en daardoor is er gelijk gespreksstof. Ze zijn heel geïnteresseerd en willen graag weten waarom ik dit vak doe. Ik wordt blij van al die enthousiaste reacties!

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?
Laatst hebben we wanden gesausd, er was een heel lastig hoekje waar ik mij in moest wurmen. Daardoor kon ik er ook niet goed bij en kwam er ook verf op plekken waar het niet moest komen. M´n hele neus was groen, en dat vonden vooral mijn collega´s erg leuk 🙂

Waaraan merk je dat Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders een bedrijf is dat dicht bij de klanten staat?
Doordat we regelmatig terugkomen bij abonnees kennen de klanten en schilders elkaar. Ik merk dat dat vertrouwen geeft bij klanten en een gevoel van ¨het komt goed want hij is er weer¨.

Tot slot, welke verrassende bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?
Ik houd van wandelen, ik heb de Nijmeegse 4-daagse nu vier keer uitgelopen. Dit jaar ga ik er weer voor! En ook paardrijden doe ik graag, lekker in de natuur even je hoofd leeg maken.

Wil jij Esmee over de vloer? Vraag een offerte aan!

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar

Bron Eigenhuis Schilderplan