Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Schilderen uitbesteden

Schilderen in het voorjaar

U voelt het al in de lucht: het voorjaar!. ’s Ochtends wakker worden en het is al lekker licht. U doet het raam open en hoort het vrolijke gefluit van enthousiast heen en weer vliegende vogeltjes. Vervolgens stapt u naar buiten en de eerste zonnestralen vallen op uw gezicht. HET IS VOORJAAR!

Lekker buiten genieten

De tijd van lekker buiten zitten en heerlijk BBQ-en breekt weer aan. Maar dan komt ook dat beklemmende gevoel: Alles buitenshuis moet weer netjes op orde zijn.

Als u in de winter binnen zit wordt u niet elke keer geconfronteerd met het schilderwerk dat eigenlijk al veel te lang uitgesteld is, maar waarvoor u steeds niet de moed kon opbrengen om dit zelf aan te pakken. Daarnaast heeft u al helemaal geen zin om steeds tijd vrij te maken voor de schilders die langs komen voor het opstellen van een offerte

Om nou die goedkope ‘Beunhaas’ te vragen, zoals de buurman vorig jaar: dat gaat het zeker niet worden. Die problemen zijn daar nog steeds niet opgelost.

Zelf schilderen is gecompliceerder dan in eerste instantie gedacht wordt. Zelf schilderen lijkt veel geld te besparen, maar vaak wordt onderschat hoeveel tijd en energie er in gaat zitten. En dan is het nog maar de vraag of het goed gedaan is. Vaak kunt u goed het verschil zien tussen het werk van een hobbyschilder en dat van een vakman. Wanneer u verkeerd schildert ontstaat houtrot en ben u nog veel verder van huis.

Schilderwerk uitbesteden

Ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan, dan is een gedegen schilderonderhoudsplan hiervoor een mooie oplossing. Hoe heerlijk zou het zijn als het schilderwerk afgrond is voor de zomer? U kunt dan onbezorgd een mooi geschilderde woning achterlaten wanneer u op vakantie gaat.

Wees verstandig en kies voor een onderhoudsplan, zo bent u zeker van tijdige uitvoer van het schilderwerk volgens een vaste onderhoudscyclus. Het is steeds lastiger om een goede schilder te vinden door het tekort aan vakmensen.

Twijfel niet en profiteer nu van de actie “Klaar voor het Voorjaar” bij Eigenhuis Schilderplan. Als u nu een offerte aanvraagt krijgt u de laatste drie maanden gratis! Een goed onderhouden woning die zijn waarde behoud. Wie wil dat nou niet!

Bron Eigenhuis Schilderplan