Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Schilderplan creëert VRIJHEID; wie wil dat nou niet?!?!?!!?

‘Riiiiinngg’, de wekker gaat zoals elke morgen. ‘Mam hoe warm wordt het vandaag’, dat is standaard de eerste vraag die mijn dochter van 8 ’s ochtends stelt. Dan weet ze namelijk wat voor kleren ze aan moet trekken. En er zullen nog vele ‘mams’ volgen deze dag. Ik heb ze nog nooit geteld, misschien moet ik dat eens gaan doen…… 😉 Wat hou ik van haar!

De enige plek in huis die voor sommige jonge moeders echte vrijheid betekend is de WC :). Voor mensen zonder kinderen moet dit misschien heel raar klinken, maar op elke andere plek in huis ben je in beeld en is er altijd wel een lief kindje die aan je been hangt of die je ziet en bij je op schoot wil.

Ondanks die gebondenheid aan mijn lieve kindjes voel ik heel veel vrijheid.

Vrijheid valt op zoveel manieren op te vatten. Vrijheid van meningsuiting, in een vrij land leven zonden oorlog, dat zijn wat diepere aspecten. Die overigens ook heel erg belangrijk zijn.

Vrijheid in ons werk. Dat is ook helemaal van de nieuwe generatie. Niet gebonden willen zijn en lekker jobhoppen. Vroeger hoorde je vaak mensen die 25 jaar of zelfs meer bij hun werkgever bleven werken. Dat is niet meer van deze tijd. De jongeren willen vrijheid om zelf hun tijd in te kunnen delen en niet vast zitten aan een ‘negen tot vijf’ baan.

Albert Einstein kwam ooit met de spreuk: ‘Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.’

Werken in vrijheid, wat betekent dat nu eigenlijk?

Ik denk dat het vooral met een leeg hoofd te maken heeft. Alle dingen die nog moeten, dat je die goed geregeld hebt, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Dat nare gevoel dat je vroeg in de morgen wakker wordt (en dan heb je nog geluk, want meestal  gebeurt dat diep in de nacht) en dat de adrenaline dan in je lijf schiet van top tot teen. Over alles wat er nog moet gebeuren en wat je nog moet regelenEigenhuis schilderplan emoticon. Even een briefje pakken en snel opschrijven, want dat helpt een klein beetje. Wakker ben je nu toch… En dan maar hopen dat je slaap weer kunt vatten.

Hoe mooi zou het zijn als dat gewoon helemaal niet meer nodig hoeft te zijn. Dingen geregeld hebben. Zoals bijvoorbeeld elke keer weer op zoek naar een schilder voor je huis. Misschien nog wel een stap ervoor; Er aan denken dat het huis geschilderd moet worden. Want hoe lang was dat ook alweer geleden. En als er tekenen van houtrot ontstaan, is het eigenlijk al te laat het kost het onderhoud soms wel tien keer meer dan wanneer een gedegen schildersbedrijf het netjes onderhoudt. Hoe mooi zou het zijn als dat alles voor je geregeld wordt.

Tip om de vrijheid na te streven en je hoofd leeg te krijgen: Sluit een Eigenhuis Schilderplan af  en het onderhoud aan u huis wordt voor u geregeld. Doe de postcodecheck en vraag een offerte aan.

Laat de vrijheid regeren!!

Bron Eigenhuis Schilderplan