Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Driving home for Christmas

Driving home for Christmas

Hij is weer vertrokken, gelukkig! Maar op de dag dat de Sint zijn biezen pakte, startte Chris Rea zijn slee om gezellig bij ons langs te komen. Waar Chris precies vandaan komt, en hoe lang hij deze keer blijft hangen vertelt het verhaal niet… Wat we wel zeker weten is dat ook Chris ergens na Kerst weer vertrekt en dat hij gelijk de kerstboom mee kan nemen in zijn kofferbak… Wat zijn die zekerheidjes ieder jaar toch stiekem best wel fijn hè? Zekerheidjes als de feestdagen, vakantiegeld, EK of WK met het Nederlands elftal… oh nee die dan net weer niet. Maar zeker is wel dat de winterschilder er elk jaar weer is met een wagen vol voordeel!

Zekerheid met de Winterschilder

Zeker dit jaar, als u ervoor kiest met het binnenwerk aan de slag te gaan. We weten dat u daar na alle feestdagen waarschijnlijk geen zin in hebt, maar dit is juist het perfecte moment! De stofzuiger moet toch al uit de kast voor de dennennaalden en waarschijnlijk heeft u nog wel een aantal dagen vrij om kasten aan de kant te schuiven voor een grote schoonmaak. Nu Chris net de kerstboom heeft meegenomen in zijn slee, kan de Winterschilder er dus mooi in!

Want wat is er nu fijner om volgend jaar begin december de autoradio aan te zetten, ‘Driving home for Christmas’ te horen en het zekerheidje te hebben dat bij jou thuis binnen de boel niet meer op zijn kop hoeft… Geef ons even een belletje als de Winterschilder ook wel even bij u langs mag komen: 0342 444 110. Of stuur ons een mailtje.

Kleurrijk 2016 gewenst!

Bron Eigenhuis Schilderplan