Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Geen onderhoudsabonnement in de zak dit jaar (?)

We kunnen wel weer een blog schrijven waarin op geniale wijze de koppeling tussen Sinterklaas en een onderhoudsabonnement voor jouw huis wordt gelegd, maar of je daar nou op zit te wachten… Jij bent nu namelijk helemaal niet bezig met het onderhoud aan je huis. Er moeten Sinterklaasfeestjes georganiseerd en kerstdiners bereid worden. Kortom: het huis kan wel even wachten.

We willen je alles behalve afleiden van de feestdagen: we weten zelf immers ook hoe ontzettend gezellig het is om gedichten voor te dragen en Christmas crackers kapot te trekken. Eén ding willen we je vandaag echter wel meegeven: nú is het de tijd voor onderhoud aan jouw woning… En wel om de volgende redenen.

 

De redenen waarom u nu kiest voor onderhoud aan uw woning

Het belangrijkste is dat jouw huis in de perfecte staat verkeerd. Alleen al vanwege de vorst, wind en sneeuw is het wijs jouw woning in perfecte staat te laten verkeren. Zo blijft vocht buiten de deur en wordt houtwerk niet aangetast door de weerperikelen van Nederland. Maar er zijn nog andere redenen die we je graag even mee willen geven. Hier 5 feiten op een rij:

  1. Je hebt in het najaar veel meer invloed op de planning van het onderhoudsabonnement, omdat er simpelweg minder mensen onderhoud laten uitvoeren.
  2. De schilder kan razendsnel aan de slag, omdat hij nu eenmaal minder opdrachten heeft in het najaar.
  3. Er bestaat tegenwoordig geweldige verf en andere onderhoudsproducten waardoor jouw woning prima te onderhouden is in het najaar.
  4. Veel schilders bedrijven geven in het najaar korting op onderhoud, zodat ze in het najaar ook nog wat te doen hebben.
  5. Je huis ziet er schitterend uit wanneer je familie en vrienden op bezoek komen voor het Sinterklaasfeest en de kerstdinners.

 

Daarom een onderhoudsabonnement in de winter

Zo heb je even een paar feitjes, waarvan de laatste natuurlijk de belangrijkste is, waarom je misschien toch even moet overwegen om een onderhoudsabonnement in de zak van Sinterklaas te doen. Om trouwens nog even terug te komen op punt 4: ook wij geven een leuke korting voor het winteronderhoud: tot en met februari krijg u namelijk 10% korting op uren en materiaal. Dit scheelt dan toch al gelijk een hoop geld, wat gelijk weer gestoken kan worden in een extra luxe kalkoen voor op tafel…

We horen graag van u als we u een aanbieding kunnen doen. U kunt ook met het blok hierboven een offerte aanvragen. De 10% wordt dan vervolgens nog verrekend! Vraag hier snel een offerte aan, bel met 0342-444 110 of stuur een mail naar [email protected]

Bron Eigenhuis Schilderplan