Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Op de ladder met: Eigenhuis Schilder Denny Hoefakker

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de ladder. Deze keer Eigenhuis schilder Denny Hoefakker.

Stel je eens voor, wie is schilder Denny en wat doet hij zoal?

Mijn naam is Denny Hoefakker en ik ben 34 jaar, trots eigenaar  van DiJo Onderhoud. Ik werk nu ruim 15 jaar als schilder, in de verschillende facetten van de bedrijfstak. Hierbij kun je denken aan nieuwbouw, renovatie, particulier en monumentaal werk.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor het schildersvak?

Van oorsprong heb ik een opleiding tot elektricien gevolgd, maar na een jaar het werk gedaan te hebben, vond ik het toch niet zo leuk. Toen heb ik aan mijn, destijds vriend en tegenwoordig zwager gevraagd, of dat ik niet eens met hem mee kon gaan naar een schildersklus. Dat beviel mij zo goed, dat ik vervolgens samen met hem een bedrijf ben begonnen. Na enkele jaren samen te hebben gewerkt, zijn we beide ons eigen weg gegaan. Wij werken nog steeds met veel plezier samen, onder andere voor Eigenhuis Schilderplan.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Laatst was ik op een saus klus samen met mijn zwager, en een stagiair. Ik vroeg aan de stagiair om al onze spullen uit de woonkamer te halen en in de slaapkamer te zetten, zodat de woonkamer leeg zou zijn. Dit had hij gedaan zei hij, hij was alleen zijn jas en tas vergeten op te ruimen. Vervolgens zijn we de hele woonkamer gaan sauzen, de stagiair herkende aan het eind van de dag zijn eigen spullen niet meer! Hier hebben wij hard om kunnen lachen.

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Ik heb een zoon en dochter, die beide erg sportief zijn. Mijn zoon doet aan motorcross, dus dat betekend dat er een hoop gesleuteld moet worden, en naar trainingen enzovoorts gaan. Mijn dochter doet aan paardrijden, waar ook heel veel tijd in gaat zitten. Gelukkig neemt mijn vrouw hiervoor het grootste gedeelte van de verzorging voor haar rekening.

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je de Eigenhuis Schilderplan abonnees meegeven?

Goed en netjes schilderwerk staat of valt bij het onderhouden daarvan. Dit betekent niet alleen dat er om de 3 jaar wat onderhoudswerk aan zit. Hiervoor heeft u het schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan toch al? 🙂 Het belangrijkste is dat als de ramen worden gezeemd dat het schilderwerk ook even wordt meegenomen. Dit voorkomt dat vuil zich gaat ophopen en vocht gaat vasthouden waardoor de verf hard achteruit gaat.Eigenhuis vakschilder Denny Hoefakker

U heeft kennis gemaakt met Eigenhuis Schilder Denny Hoefakker. Wellicht komt hij, of een van de andere Eigenhuis Schilders, binnenkort uw schilderwerk uitvoeren.

Wij leveren schilderwerk in

Nijmegen, Malden, Cuijk, Groesbeek, Oss, Ewijk, Beuningen, Bemmel, Elst, Winssen

Schilder offerte aanvragen

 

Klik op de namen om meer te lezen om over onze andere Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar of Mario Asselman

Bron Eigenhuis Schilderplan