Eigenhuis Schilder – Schilderwerk aanvragen

Zelfstandige schilder gezocht!

Ben jij het, als zelfstandige schilder, ook zo zat om ‘s avonds nog offertes te maken, de hele dag contact met andere klanten onderhouden, de planning voor het werk bijhouden, alleen te werken of steeds te horen dat je het werk niet krijgt? Dan zoeken wij jou! Eigenhuis Schilderplan is er niet alleen om de particulier te ontzorgen, maar vooral ook om jou, als zelfstandige schilder, te ontzorgen.

Waarom samenwerken?
Steeds vaker zie je het voorbij komen. Platformen waar particulieren hun werken aanbieden en schilders die daar dan op kunnen reageren, tegen een bepaalde prijs. Het ene platform heeft het werk al verkocht, bij het andere platform moet je dat zelf nog doen. Eigenhuis Schilderplan is anders, maar wat is dan het verschil?
Een familiebedrijf met meer dan 265 jaar ervaring, De Nooy Meesterschilders

  • Géén maandelijkse bijdrage of fee per aanvraag
  • Altijd persoonlijk contact
  • Hulp bij het maken van de planning
  • Continuïteit voor de komende jaren 


Kortom weten wij dus wat wij doen en proberen zoveel mogelijk te realiseren met een persoonlijke benadering.

Hoe werkt dat dan?
Jeroen, Koen, Angela of Catholina neemt het schilderwerk op. Er wordt contact gelegd met de particuliere klant en op basis van zijn wensen wordt er een specifieke aanbieding verstuurd. De rest van al het klantcontact verloopt via ons, tot daar het moment is om te gaan schilderen. Jij neemt het contact dan over en gaat aan de slag.

Voordat de klus start maak je samen met Jeroen of Koen afspraken over prijs, materialen en het verloop van de klus. Zij zijn dan ook altijd mobiel of via het kantoor te bereiken. Die persoonlijke benadering is voor ons het belangrijkste wat er is.

Onderzoek
Aan het begin van 2021 hebben wij onderzocht wat er nu speelt bij alle zelfstandige schilders, hoe wij daarin het beste kunnen ondersteunen en wat de markt nodig heeft. Hierdoor weten wij precies wat er wel en niet van ons wordt verwacht en waar een startende of ervaren schilder naar op zoek is. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Mocht je hier vragen over hebben dan kan je ons uiteraard ook altijd bereiken. Dat kan ook gemakkelijk via Whatsapp

Word Eigenhuis Schilder
Wil jij graag meer informatie en kom je graag met Koen in contact om het een en ander door te spreken? Vul dan onderstaand formulier in, Koen zal z.s.m. contact met je opzoeken.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Bron Eigenhuis Schilderplan